Complexe vraagstukken pak je aan door met alle betrokkenen op onderzoek te gaan. Dat is een avontuur, geen georganiseerde reis. Op welke manier je door het vraagstuk heen komt weet je van tevoren niet maar natuurlijk is het geen loze dwaaltocht. De vraag moet helder zijn en er moet een duidelijk idee zijn over wat we willen bereiken. Daar begint het. Wat je daarbij nodig hebt is het volgende…

Onze rol 
We creëren een energieke leeromgeving waarbinnen gewerkt wordt aan het vraagstuk. Zo kan je ‘real time’ leren doen. We zorgen ervoor dat de vorm waarin er gewerkt wordt steeds aansluit bij wat we willen bereiken. Ook zullen we eigenheid, verantwoordelijkheid en leiderschap stimuleren. De kennis, tools en vaardigheden die nodig zijn om binnen complexiteit te kunnen werken brengen we in waar en wanneer dat nodig is.
Wat levert het op?
Teams en organisaties die weten hoe je vraagstukken live, lerend en door middel van collectieve slimheid aanpakt zijn in staat om voortdurend in te spelen op wat een veranderende context van hen vraagt. Ook als wij al lang weer weg zijn.