Energiek Leren is het bedrijf van Jan Peeters
Mensen met wie ik samenwerk

Wat anderen meemaken met Jan
Beeld
Ik maak graag foto's van verhoudingen, natuurkrachten, verstilling van dynamiek, atmosfeer, intelligente natuur. Hieronder een verzameling beelden waar ik inspiratie uit haal. Je kan de foto's groter bekijken door rechtsboven op de pijltjes te klikken. Als je met de muis over de afbeelding gaat pauzeert de diashow.

Muziek
Ik hou van muziek, luisteren en maken. De volgende liedjes waardeer ik zeer. Sommigen om hun subtiele melodieën anderen om hun eclectische stijl, complexe gelaagdheid, lekkere groove of spannende ritmes.
Ontwerp
Van 1994 tot 2005 was ik full-time grafisch ontwerper. Ontwerp gebruik ik nog regelmatig in Energiek Leren, bijv. voor infographics. Een overzicht van mij ontwerpwerk is te bekijken op behance.net/janpeeters